Megrendelés - rajzelemzés

Kedves Szülőtársaim!

Előfordult már veled, hogy elgondolkodtál azon, hogy vajon gyermeked miért pont a lap bal felső sarkába helyezte a napocskát? Vagy miért piros ruhába öltöztette az anyukát az előtted lévő alkotásában? Miért nem rajzolt a házikóra kéményt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre választ kaphatsz egy szakvélemény keretein belül. 

Ha nem érted gyermeked viselkedését, válaszolatlan kérdéseid vannak, nyugtalanít az élethez való hozzáállása és mindezekről nem tudsz vele elbeszélgetni (hiszen még ehhez kicsike), megoldás lehet a rajzelemzés. 

Ha minden gond és kérdés nélkül örömteli hangulatban élsz meg minden pillanatot gyermekeddel, de szeretnél egy kicsit jobban belelátni a fejébe, gondolataiba, tudni szeretnéd hogyan éli meg azokat az eseményeket, amiket mindennap észlel a nagyvilágból, könnyen megtudhatod a rajzaiból. Mindezek kiolvashatóak a gyermeked műveiből. 

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, írj nekem: keva@gyermekrajz-elemzes.hu

Többoldalas szakvéleményt készítek és válaszolok minden feltett kérdésedre.

De ehhez szükségem van pár dologra:

1. Első körben kérni foglak arra, hogy gyermekeddel rajzoltass egy -egy sima lapra két fajta rajzot. Kérd meg gyermekedet, hogy rajzolja le  a családját. Biztosíts számára rengeteg színes, kihegyezett ceruzát. Kérlek, szépen ne adj neki tanácsokat, mit - kit hova rajzoljon, hogyan színezzen, csak hagyd őt alkotni. Legyen a lehető legspontánabb rajz. A második rajz lehet bármilyen témájú, döntse el a gyermek maga, hogy mit szeretne rajzolni. Amennyiben elfáradt rajzolás közben, akkor kérlek, napold el a második rajz elkészítését. A lényeg, hogy örömmel rajzoljon és ne kényszerből. Ha elkészültek  a rajzok, ne hajtsd őket össze, hanem egy nagyméretű borítékba tedd bele és küld el nekem a következő címre: Gyermekrajzok-elemzése. 2040 Budaörs, Kőszírt utca 13/a. 

Ha gyermeked 9 éves elmúlt, de még nincs 12 éves, akkor kérlek bármilyen általa kézzel írt írásmintát is küldj el nekem.

2. Légyszíves foglald össze gyermekeddel kapcsolatos kérdéseidet. Írd le és küld el nekem e-mailen.

3. Válaszul elküldök neked e-mailben egy formanyomtatványt (gyermek adatai, beleegyezésed a rajz elemzéshez, szerződés...stb) amit kérlek, kitöltve, aláírva a gyermekrajzokkal együtt juttasd vissza hozzám.

4. A rajzelemzés díja bruttó 5.500.-Ft. Ebben benne van a két rajzról (esetleg kézírásmintáról) készített több oldalas részletes szakvélemény, valamint a kérdéseidre adott válaszaim. Továbbá a szakvélemény elolvasása utáni újabb, felmerülő kérdéseidre adott válaszaim is benne lesznek ebben az összegben. Személyes konzultációra is van lehetőség ennek díja brottó 2.000.-Ft./óra. 

5. Amikor mindent megkaptam, rajzokat (esetleg kézírásminta), kitöltött nyomtatványokat, szolgáltatásom díját (banki-utalással, postai csekkel vagy személyesen) akkor kezdem el az elemzést. Minimum öt napon belül elkészítem és postán elküldöm ajánlottan -s.k. (nevedre) neked. Csak a megrendelő veheti át!

Kérlek, kérdezz nyugodtan, rövid időn belül válaszolok.

Szolgáltatás megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.