Megrendelés - rajzelemzés

Kedves Szülőtársaim!

Előfordult már veled, hogy elgondolkodtál azon, hogy vajon gyermeked miért pont a lap bal felső sarkába helyezte a napocskát? Vagy miért piros ruhába öltöztette az anyukát az előtted lévő alkotásában? Miért nem rajzolt a házikóra kéményt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre választ kaphatsz egy szakvélemény keretein belül. 

Ha nem érted gyermeked viselkedését, válaszolatlan kérdéseid vannak, nyugtalanít az élethez való hozzáállása és mindezekről nem tudsz vele elbeszélgetni, megoldás lehet a rajzelemzés. 

Ha minden gond és kérdés nélkül örömteli hangulatban élsz meg minden pillanatot gyermekeddel, de szeretnél egy kicsit jobban belelátni a fejébe, gondolataiba, tudni szeretnéd hogyan éli meg azokat az eseményeket amiket mindennap észlel a nagyvilágból könnyen megtudhatod a rajzaiból. Mindezek kiolvashatóak a gyermeked rajzaiból. 

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel írj nekem: keva@gyermekrajz-elemzes.hu

Többoldalas szakvéleményt készítek és válaszolok minden feltett kérdésedre.

De ehhez szükségem van pár dologra:

1. Első körben kérni foglak arra, hogy gyermekeddel rajzoltass egy -egy sima lapra két fajta rajzot. Kérd meg gyermekedet, hogy rajzolja le  a családját. Biztosíts számára rengeteg színes, kihegyezett ceruzát. Kérlek szépen ne adj neki tanácsokat, mit - kit hova rajzoljon, hogyan színezzen, csak hagyd őt alkotni. Legyen a lehető legspontánabb rajz. A második rajz lehet bármiylen témájú, döntse el a gyermek maga, hogy mit szeretne rajzolni. Amennyiben kimerítette a család lerajzolása, akkor kérlek napold el a második rajz elkészítését. A lényeg, hogy örömmel rajzoljon és ne kényszerből. Ha elkészültek  a rajzok, ne hajtsd őket össze, hanem egy nagy méretű borítékba tedd bele és küld el nekem a következő címre: Gyermekrajzok-elemzése. 2040 Budaörs, Kőszírt utca 13/a. 

Ha gyermeked 9 éves elmúlt de még nincs 12 éves, akkor kérlek bármiylen általa kézzel írt írásmintát is küldj el nekem.

2. Légyszíves foglald össze gyermekeddel kapcsolatos kérdéseidet. Írd le és küld el nekem e-mailen.

3. Válaszul elküldök neked e-mailben egy formanyomtatványt (gyermek adatai, beleegyezésed a razj elemzéshez, szerződés...stb) amit kérlek kitöltve, aláírva a gyermekrajzokkal együtt juttasd vissza hozzám.

4. A rejzelemzés díja 5.500 Ft. Ebben benne van a két rajzról (esetleg kézírásmintáról) készített több oldalas részletes szakvélemény valamint a kérdéseidre adott válaszaim. Továbbá a szakvélemény elolvasása utánni újabb, felmerülő kérdéseidre adott válaszaim is benne lesznek ebben az összegben. Személyes konzultációra is van lehetőség ennek díja 1000 Ft/óra. 

5. Amikor mindent megkaptam, rajzokat (esetleg kézírásminta), kitöltött nyomtatványokat, szolgáltatásom díját (banki-utalással, postai csekkel vagy személyesen) akkor kezdem el az elemzést. Maximum öt napon belül elkészítem és postán elküldöm ajánlottan - s.k. (nevedre) neked. Csak a megrendelő veheti át!

Kérlek kérdezz nyugodtan, rövid időn belül válaszolok.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.